KIINTEISTÖNVÄLITYS ALANKO –
ENEMMÄN KUIN TAVALLINEN KIINTEISTÖNVÄLITYS!

Meille hyvin tehty työ on kunnia-asia. Kaiken toiminnamme päämääränä on aina tyytyväinen asiakas.

Tarjoamme osaavan ja kokonaisvaltaisen palvelun! Valttejamme ovat mm. ammattitaito, kokemus ja luotettavuus. Olemme toimineet alalla jo vuosikymmeniä, joten tunnemme asiakkaamme ja markkina-alueemme. Markkinointimme on tunnetusti tehokasta. Myyntikohteemme ovat näkyvästi esillä mm. paikallisissa ja valtakunnallisissa sanomalehdissa sekä internetissä. Joustavaan palveluumme kuuluu myös luotettava hinta-arvio, rahoitusjärjestelyt, erilaiset neuvontapalvelut mm. verotukseen ja kaavoitukseen liittyvissä asioissa sekä lainhuutohakemukset ja kiinnitysasiat. Toimimme yhteistyössä kaikkien pankkien kanssa.

Teemme vuosittain yli 200 kauppaa. Koska myymme paljon, etsimme jatkuvasti uusia myyntikohteita. Myymme asunnot, huvilat, tontit, maa- ja metsätilat, teollisuuskiinteistöt yms. yms. Olemme aina tavoitettavissa ja esittelyt järjestämme aina silloin kun asiakkaalle parhaiten sopii. Asuntojen osalta toimialueemme käsittää Salon seudun. Kesähuviloiden sekä maa- ja metsätilojen osalta toimimme koko eteläisessä Suomessa.

JÄTÄ SINÄKIN SIIS MYYNTI MEILLE! Välityspalkkio alkaen 3%, minimi 2490 € (sis. alv:n). Pyydä tarjous!

kaikki_merkit

PALVELUKSESSANNE VUODEN JOKAISENA PÄIVÄNÄ!

Toimistomme on avoinna
arkisin ma – pe kello 10 -17
ja muina aikoina aina tarvittaessa

Puhelimella tavoitat meidät 24/7 numerosta (02) 777 1700
eli voit soittaa milloin hyvänsä!
Olemme palveluksessanne!

VÄLITYSPALVELU

Hoidamme ammattitaidolla kaikkien kiinteistöjen ja huoneistojen myynnin.

Meillä on jopa harvinaisen mittava kokemus paitsi asuntojen, myös lomakiinteistöjen, maa- ja metsätilojen, erilaisten tonttien, kaavoitettavien maa-alueiden sekä toimitilojen ja sijoituskiinteistöjen kaupasta.

OSTOPALVELU

Otamme vastaan ostotoimeksiantoja, eli etsimme juuri teille sopivan kiinteistön tai huoneiston. Palkkio sovitaan tapauskohtaisesti.

HINTA-ARVIOT

Laadimme tilauksesta kirjalliset arviot, jotka kelpaavat kaikille rahoitus-laitoksille ja myös verovirastolle.

Myyntitoimeksiannosta neuvoteltaessa annamme ilmaisen suullisen arvion, joka perustuu kauppahintatilastoihin.

KONSULTTIPALVELU

Toimimme konsulttina sekä ostajan apuna ja neuvonantajana erilaissa asunto- ja kiinteistökauppoihin liittyvissä tilanteissa.

ALANGON VAIHTOTURVA

Joissakin myyntikohteissamme on käytössä Alangon Vaihtoturva. Käytännössä teemme joko suoran vaihtokaupan tai sitten annamme asunnonvaihtajan nykyisestä huoneistosta tai kiinteistöstä takuuhinnan.
Kannattaa kysyä tarkemmin!

JELPPI

Toimitilan vuokraajalle kauttamme on tarjolla Jelppiä, eli neuvonta- ja rahoituspalveluja. Tietysti 100 %:lla luottamuksella. Tässäkin meillä hyviä kokemuksia ja tyytyväisiä asiakkaita.

KAAVOITUS- JA TONTITUS

Toimimme konsultteina erilaisissa maankäyttöön liittyvissä asioissa, kuten esimerkiksi asema- ja rantakaavoituksessa sekä tontituksessa.
Meillä on kokemusta niin loma-asuntoalueiden kuin asuinalueidenkin suunnittelemisessa. Molemmissa on syytä jo heti alusta alkaen tarkastella asiaa sekä toteuttajan että loppukäyttäjän kannalta. Onnistumisen kannalta on tärkeää, että päätökset perustuvat mielikuvien sijasta faktoihin.

PITÄÄ OSATA

Onnistumisen kannalta on tärkeää, että päätökset perustuvat mielikuvien sijasta faktoihin.